Вашата Количка

RIVIERA NERO

RIVIERA NERO

76.00 lv

109.00 lv

описание

100 % ЕСТЕСТВЕНА КОЖА

100 % ЕСТЕСТВЕН ХАСТАР

ПОДВИЖНА КОЖЕНА СТЕЛКА

ВИСОЧИНА НА ХОДИЛОТО 3,5 СМ

ИТАЛИАНСКИ МАТЕРИАЛИ

Customer Reviews

No reviews yet
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)