Вашата Количка

MEMPHIS UOMO NERO

MEMPHIS UOMO NERO

85.00 lv

119.00 lv

описание

Материали:

ЕСТЕСТВЕНА КОЖА 

ЕСТЕСТВЕН ВЕЛУР

FUTURE

ХАСТАР ЕСТЕСТВЕНА КОЖА

ПОДВИЖНА СТЕЛКА ОТ ЕСТЕСТВЕНА КОЖА

100% ИТАЛИАНСКИ МАТЕРИАЛИ

ОБУВКИТЕ ОТГОВАРЯТ НА НОМЕРАТА