Вашата Количка

0


EnglishBulgarianGreek

MEMPHIS UOMO GRIGIO

Write a review

MEMPHIS UOMO GRIGIO

119.00 lv

описание

Материали:

ЕСТЕСТВЕНА КОЖА 

ЕСТЕСТВЕН ВЕЛУР

FUTURE

ХАСТАР ЕСТЕСТВЕНА КОЖА

ПОДВИЖНА СТЕЛКА ОТ ЕСТЕСТВЕНА КОЖА

100% ИТАЛИАНСКИ МАТЕРИАЛИ

ОБУВКИТЕ ОТГОВАРЯТ НА НОМЕРАТА